Neural Er Et Revolusjonerende Nytt Materiale

Sosiale-økologiske ansvar i det 21ste århundre

Miljø-ansvar er en stor del av TimberINs firma-mentalitet. Selv om vårt hoved produksjons-materiale – tre er fornybart og miljøvennlig, så er det alltids rom for forbedring. For å styrke vår posisjon på hoved-temaene som i dag påvirker verden, så har vi nylig introdusert et nytt materiale i vår produksjonsprosess. Det er Neular-panel som du allerede kan finne inkludert i noen av produktene våre. Neular-panel lages av forkastet husholdnings-plastikk som gjør dette til et 100% resirkulert materiale. Resultatet er at det er helt resirkulerbart i seg selv, det produserer ingen tilleggsavfall og det er naturvennlig.

Neular hovedegenskaper

Denne typen unikt materiale tilbyr ganske unike egenskaper i tillegg. Noen av de mest relevante i forhold til utendørs badestamper er at de tåler værforhold.  De eksterne panelene som er laget av Neular materiale er vanntette, noe som betyr at selv om det regner hele året så vil ikke panelene danne sop eller bli deformert på noe vis. På motsatt side av spekteret så er panelene også UV-resistente, noe som betyr at selv om det er intenst direkte kontakt med sollys 24/7, så blir de ikke skadet. Fysisk skade har også mindre sannsynlighet for å bli synlig da det ikke splintrer og kan tåle høy last. Materialet er sikkert, hygienisk og ikke giftig, noe som er perfekt for badestamper. Det krever meget lite vedlikehold, hvis noe i det hele tatt, og er flekkfritt.

WELLNESS NEULAR SMART skandinavisk badestamp – ingen vedlikehold nødvendig

Et blikk inn i fremtiden

Valget for å implementere Neular i vår produksjon vil ikke bare forbedre vår markedsposisjon og betingelser for vår virksomhet, men vil også forbedre varighet og utviklingen av naturen. Ved å fortsette å forbedre vår produksjonsprosess så sikter vi på å bedre situasjonen og presentere et godt forbilde i lokale områder, Vi håper å holde oss på stien mot innovasjon hånd i hånd med økologi i mange år fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *